AO Design - Webdesign
Gode udtalelser fra tilfredse kunder om webdesign af
A Overgaard - Fyn
AO Design slice5

AO Web Design slice6

Gode udtalelser ...

Her er en række udtalelser fra tilfredse kunder over hele landet og på Fyn, som har brugt A Overgaard i Stenstrup nær Svendborg - Sydfyn, som webdesigner: Patek Philippe Aquanaut Replica watches
   

Skulpturværkstedet:

...Derfor var og er det ganske nemt at arbejde med Anders, og jeg kan da også varmt anbefale hans kreative ITkunnen til andre...

...læs mere
   

Danmai:

Sat på en special-opgave, hvor min hjemmeside også skal kunne læses af blinde med tale-syntese, er det flot at...

...læs mere
   

Allan Halberg - Rope Access Denmark:

... Derfor var jeg ikke i tvivl om hvem der skulle bygge min hjemmeside.

Jeg er utrolig glad for vores samarbejde, som har været indtil nu ca. 6 mdr. Du har været særdeles engageret i hele opbygningen af min hjemmeside, lige fra fotooptagelserne, hvor der i mit tilfælde skulle tages billeder i akavede stillinger og større højder,...

...læs mere
   

Arne & Winnies Bed and Breakfast:

... At siderne så også blev flotte og roses af mange, må skyldes den erfaring du har.
Vi har i vores lille Bed and Breakfast mærket at vi kom på nettet og det vil helt sikkert gavne os fremover...

...læs mere
   

Poul Eriks Auto:

Vi er meget tilfredse med de mange henvendelser vi får på vores hjemmeside, fordi du har fået den godt tilmeldt i søgemaskinerne.

 

 
   

DK Tagentreprise:

Vi synes begge to at det er en meget flot præsentation af vores firma.

Vi er meget tilfredse med dit arbejde, og vi skal nok anbefale dig videre.

Besøg DK Tagentreprise

 
   

* * *

 

 

 

 

 

Skulpturværkstedet:

I mit firma Skulpturvaerkstedet havde jeg brug for at formidle mine produkter ud til kunderne. Billeder, tekster, udstillinger og andet, som kunne fortælle om mit arbejde, og hvilke ting jeg kunne tilbyde.

Der skulle være mulighed for at læse mit CV, og dette skulle kunne foregå worldwide, så derfor dansk, engelsk og spansk.

Jeg snakkede med Anders, en "gammel" klatrekammerat, og blev også inspireret af hans hjemmeside.

Anders tænker kreativt og positivt, og er lydhør overfor ens ønsker. Derfor var og er det ganske nemt at arbejde med Anders, og jeg kan da også varmt anbefale hans kreative ITkunnen til andre. Jeg kan sige, at min hjemmeside har fået megen ros både fra ind og udland, og er ret besøgt, hvilket selvfølgelig er ganske positivt for mig og skulpturvaerkstedet.
mvh.
Allan
Skulpturværkstedet er ved at blive "bygget om"

 

 

 

Danmai:

Sat på en special-opgave, hvor min hjemmeside også skal kunne læses af blinde med tale-syntese, er det flot at du har sat dig så meget ind i det, og alle - også seende, siger det er utroligt godt/betydeligt bedre end de fleste af de hjemmesider, der i dag kan ses.

- Det betyder jo også meget, at ændringer, man gerne vil have lavet, bliver udført hurtigt, hvilket du jo gør og med kvalitet.

mvh Lilly
Danmai web er lukket.

 

 

 

Halberg Service:

Det der fra starten gav mig anledning til at kontakte dig, var din egen hjemmeside - Anders Klatre Side. Den er faktisk meget sigende om din person. Nemlig det, at du ikke forsøger at sælge et produkt, men af hjertet giver en masse information videre. Et stort ærligt arbejde for at gøre andre mennesker klogere og gladere uden at vinde andet end glæden ved andres glæde. En egenskab, som kun de færreste besidder.

Derfor var jeg ikke i tvivl om hvem der skulle bygge min hjemmeside.

Jeg er utrolig glad for vores samarbejde, som har været indtil nu ca. 6 mdr. Du har været særdeles engageret i hele opbygningen af min hjemmeside, lige fra fotooptagelserne, hvor der i mit tilfælde skulle tages billeder i akavede stillinger og større højder, til hjælp med søgemaskiner, men ikke mindst opbygningen af tekst- og billedsiderne. Endvidere har du med stor tålmodighed besvaret mine spørgsmål, når jeg har været i tvivl om noget.

Selv om du med dit arbejde som web-designer trods alt skal leve af det, har dit engagement været større end mit, og du har ofte givet mig et positivt skub, så arbejdet med min hjemmeside ikke gik i stå.

Alt godt frem over fra

Allan Halberg
www.RopeAccess.dk

 

 

 
   

Arne & Winnies Bed and Breakfast:

Internet, hjemmesider - EDB - det er noget med unge, hurtige mennesker der lige ved hvordan den skal skæres, troede jeg indtil jeg mødte Anders.
Den ro og tålmodighed du havde da vi skulle lave siderne, og den ihærdighed du havde da søgemaskinerne skulle fodres, det har imponeret mig.
At siderne så også blev flotte og roses af mange, må skyldes den erfaring du har.
Vi har i vores lille Bed and Breakfast mærket at vi kom på nettet og det vil helt sikkert gavne os fremover.

Venlig hilsen

Arne Hansen.
"Arne & Winnies Bed and Breakfast" er senere "ombygget" til CMS hvor jeg efterfølgende har lavet SEO for Arne og Winnie

 

 

 
   
* * *
 

 
 A Overgaard WebDesign
Assensvej 140
5771 Stenstrup
Tlf:      62 26 19 43
Mobil: 26 54 49 41
CVR:  26 90 36 02Web: www.overg.dk

Opdateret 19-12-2015


AO Webdesign slice9